Lekker veel verse groenten gehaald met weinig airmiles. Ikzitop een streng dieet. Al dat resturant food is heerlijk maar je groei er wel van .En niet in de lengte .En als je zegt dat vegetariër bent dan staan ze je echt met grote ogen aan te kijken .Hollands welvaren en dan geen vlees eten .Hier een heerlijk recept
Paksoi in zwartebonensaus
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiden
Pel de knoflook en snij in kleine blokjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snij bij paksoi de kont eraf .Snij de stengels in stukken van ongeveer 2 cm groot. Snij het groen klein .Verhit in een wok 1 el olie . Zodra de olie heet draaihet vuur naar matig. Fruitde knoflook. Doe de champignons erbij en laat die mooi bruin worden. Draai het gas wat hoger en doe paksoi erbij .Wok alles alles goed ongeveer 3 minuten. De bladeren moet geheel geslonken zijn .Draai het gas weer naar matig Doe de saus erbij en laat het 5 minuten sudderen .Af entoe roeren .
Doe het mengsel in een grote kom zodat iedereen kan pakken Geef er rijst of noedels bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten