donderdag 10 april 2008

Antilaanse chili

Een keer niet vegetarisch.Ik had een paar vrienden op bezoek van de Antillen.
We hadden zon lol dat we besloten om iets van de Antillen te maken.Een soort chili con corne

Antilaanse chili
Ingrediënten

  • 1 blik cornedbeef
  • 1 zakje nasi roerbakgroenten
  • 1 ui
  • 250 gr rijst
  • 1 el olie
  • 1 potje bruine bonen

Bereiden
Kook de rijst zoals aangegeven.Pel de ui en snipper die.Verhit in een wok de olie en fruit de ui. Doe de roerbakgroenten erbij en wok alles even op een hoog vuur.Snij de cornedbeef in blokjes en doe die erbij.Roer bak alles nog 2 minuten en draai het vuur naar klein.Laat de bruine bonen uitlekken en doe er dan bij. Laat alles nog even doorwarmen door alles te roeren.
Doe de rijst op de borden en schep de chili erop.

Geen opmerkingen: