woensdag 21 november 2007

Eetcafe de woude

Gisteren moest ik rond het Alkmaardermeer zijn voor me werk . Om daar de oeverkanten te bekijken .De ecologische walkanten die heel mooi overgaan met schoeiingen .Dit in het kader van de Ecologische hoofd structuur .Het was wel niet het ideale weer . Het koud op een boot in november .Maar de kanten van de boeren zijn dan schoon gemaakt Toen met een bus terug naar de Woude . In het donker de pont over en klein stukje lopen . En dan de jachthaven is een café restaurant De Woude. Daar moesten we nog even vergaderen en daarna zouden aan tafel gaan en tot 21.30 infomoreel met elkaar van gedachte wisselen .

Om 20.00 gingen we aan tafel. De heren hadden bedacht dat we allemaal een Saté van de Haas zouden eten .Gelukkig kon ik het nog veranderen in een salade.

De salade was heerlijk met diversen soorten sla, wortelen bieten en er boven op een klein geitenkaasje die even in de oven was geweest.
Ook de saté zag er heerlijk uit met een groot stuk kroepoek 3 stokjes behoorlijke gegrilde vlees en als gratinering salade . De patat die bij de salade en de saté werd geserveerd waren vers gebakken en niet vet,

Ook de bediening was goed . Geen uren op je drankje wachten. Ruime sortering aan whisky en andere alcoholische versnaperingen.

Mocht u van de zomer daar in de buurt zijn dan is het een bezoek zeker waard .

Geen opmerkingen: