- 1 takje dragon
- 1 el geknipte bieslook
- 1 takje munt
- 10 blaadje verse basilicum
- 1 takje oregano
- 1 takje peterselie
- 1 blaadje salie
- 1 handje selderij
- 1 zakje Italiaanse wokgroenten
- 1 blokje groentebouillon
- 1 teentje knoflook
Bereiden
Hak alle kruiden fijn .Doe ongeveer 1 liter water in de pan Doe de kruiden en bouillonblokje erin .Zet deze op het laagste vuurtje En laat het ongeveer 3 uur trekken .Roer er af en toe in .Laat het niet koken .Als het toch aan de kook gaat zet er een sudderplaatje onder .Als je een oliestelletje heb doe het dan daar op. Als de bouillon klaar is doe je groenten erin .Laat de smaken van de groenten er ook in trekken Doe als laatstede knoflook erbij.Lekker met een stokbroodje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten