- 500 gr aardappels (kruimig)
- 1 ui
- 1 bakje champignons
- 50 g boter
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 schaaltje Tivall groenten balletjes
- 250 ml melk
- 2 kleine kropjes andijvie
- 1 teentje knoflook uit de knijper
- 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Aardappels schillen, wassen, in kleine stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Ui pellen en snipperen. Champignons in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui, knoflook en kerriepoeder 3 minuten fruiten. Balletjes toevoegen en 3 minuten meebakken. Champignons toevoegen en 5 minuten bakken. Melk verwarmen. Van aardappels met melk puree maken. Andijvie snijden .Andijvie en parmazaanse kaas erdoor roeren en goed doorwarmen. Stamppot met zout en peper op smaak brengen en met balletjes en champignons serveren.
1 opmerking:
Hallo Robert,
Ik heb je blog via Culinaire 50 gevonden. En ik ben er erg blij mee! Ik ben zelf ook een blogger en lang op zoek naar lekkere Hollandse maaltijden.
Stampoten zijn erg lekker en dit andijvie stampot is absoluut nieuw voor mij.
Groetjes,
Gabriella
www.gabriellaskeuken.blogspot.com
Een reactie posten