donderdag 24 mei 2007

Tagliatelle met basilicum, tomaten en olijven.

(English readers, please scroll down)Na gisteren geen recept nu weer een pasta die bij het weer hoort .Tagliatelle vindt ik persoonlijk de lekkerste pasta soort of lintpasta .Je kunt er meer mee doen dat die elleboogjes van honig Die smaken naar karton .Maar smaken verschillen gelukkig,

Tagliatelle met basilicum, tomaten en olijven.

Ingrediënten
  • 300 gr tagliatelle bicolore (of gewone)
  • 100 gr geraspte kaas
  • 1 handje zwarte olijven of groene
  • 1 vleestomaat
  • 2 el basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • zout en peper
Bereiden
Kook de tagliatelle volgens de verpakking. Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje. Snijd ondertussen dat je de tagliatelle kookt de olijven in hele kleine stukjes. Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes. Serveer de tagliatelle strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.


After no recipe yesterday no now a pasta which belongs to. Tagliatelle find I personally the nicest pasta type or lint pasta. You can do more that which elbow of Honig which tastes to paperboard. But differences taste fortunately
Tagliatelle with basil, tomatoes and olives
Ingredients
  • 300 gr tagliatelle bicolore (or ordinary)
  • 100 gr grated cheese
  • 1 hand black olives or green
  • 1 flesh tomato
  • 2 spoons basil
  • 2 cloves garlic
  • salts & pepper
  • olive oil

Prepare
Cook the tagliatelle according to packing. Mix oil, basil, garlic and a pinch salt to beautiful porridge. As the tagliatelle is done this porridge by it stirs and also half of the grated cheese is. This lets melt nicely on hot plead . Cut in the meantime that you cook the tagliatelle the olives in complete small bits. The tomato and cuts these also in little pieces Scatter concerning the tagliatelle the bits serve the tagliatelle olive, tomato and the rest of the grated cheese.

Geen opmerkingen: