dinsdag 24 april 2007

Thaise wraps a la Robert

Dinsdags is het hier altijd een dag met een gaatje .De interieur verzorgster komt dan altijd en dan moet ik tot 12 uur thuisblijven . Dan allerlei dingen bij elkaar zoeken voor de volgende dag en boodschappen doen voor een paar dagen .Voor je het weet is het een uur of 5. Dan is ook makkelijk eten en koken. Bij Appie waren de roerbakmixen in de aanbieding dus daar maar twee van mee genomen .
Ik heb er dit heerlijke gerecht van gebrouwen

Thaise wraps a la Robert

Ingrediënten
  • 1 pak Thaise wokgroenten
  • 100 gr dunne mie
  • 6 wraps
  • 2 el oestersaus
  • 1 oosterse vegetarische wokstukjes
  • 1 el olie
  • 1 tl sambal
  • 1 rode peper
Bereiden
Kook de mie zoals aangegeven is op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Wok de wokstukjes 2 minuten op hoog vuur. Doe de Thaise wokgroenten en de schoon gemaakte in reepjes gesneden rode peper erbij en wok die ook 2 minuten .Zorg wel dat het een beetje knapperig blijft. Doe de oestersaus erbij en roer het even goed door .Doe als laatste de sambal erbij Roer de mie erdoor heen ..
Verwarm de wraps en leg in elke wrap een lepel in het midden .Rol ze open en leg ze in ingevette ovenschaal en strooi er gebakken uitjes over verwarm ze 15 minuten in de oven op 180 °C

1 opmerking:

gipskruit zei

He robert
Erg leuk je blog
Ik "zie" je vaak ook op de bakkerswereld forum en moet elke dag even op je blog kijken.Vind dat je erg leuk schrijft en leuke recepten geeft.
doe altijd wel wat ideetjes op
Gr Gipskruit