Daarom heb ik ook vandaag een heerlijke eenvoudige pasta gekookt. Met een beetje een Hollands tintje .Me mozzarella is bijna over tijd dus die moet op. Ik heb hem verwerkt in het gerecht.
Tortellini met spinazie pestosaus
- 1 zakje tortellini met kaasvulling (al formaggi, a 250 g)
- 1 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g)
- 2 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zak panklare spinazie (a 300 g) of gehakte spinazie(250gr) diepvries
- 2 el groene pesto (100 g)
- zout en peper
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Mozzarella in blokjes snijden. Knoflook in plakjes snijden. In wok knoflook in olie fruiten. Spinazie in gedeelten toevoegen en 2 minuten roerbakken. Pesto en mozzarella erdoor scheppen. Op smaak maken met zout en peper Tortellini serveren met pestospinazie
1 opmerking:
Hoe zo tegen je stemmen ?
Vooral doorgaan met de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Je hoeft er je brood tenslotte niet mee te verdienen !
Groeten Renée
Een reactie posten